« Pagina anterioara

Certificare ISO

 

Donghua este mândru de acreditările şi certificatele de calitate primite care vă arată devotamentul nostru de a fabrica lanţuri de calitate superioră. Deţinem toate certificarile majore internaţionale de calitate. Aplicaţii ISO 9001: 2000 de management al calităţii, ISO 14001 şi ISO / TS 16949 sistem de management al calităţii.

Avem capacitatea procedurilor necesare şi speciale de asigurare a calităţii şi declaraţia de conformitate pentru exploatarea uleiului la standarde Americane şi specificaţiile tehnice pentru regulamentul de transport, dovadă şi standardele în scalarea de producţie. Pentru protecţia mediul natural, folosim filtre speciale în funcţie de standard, şi eliminarea deşeurilor sunt conform standardelor. Deoarece noi acordăm o mare importanţă  transportul şi eliminarii deşeurilor.

O mare atenţie sa acordat pentru protejarea mediului si economisire de energie, calităţi care se regăsesc la produsele Donghua. În anul 2000, a încercat obţinerea certificatului ISO14001, care este un certificat pentru administrarea mediului, prin urmare trecând inspecţia, ei au câştigat titlul de "Zhejiang Interpridere Verde"
"Noi întodeauna servim clientul cu cel mai bun produs". Donghua va adera întodeauna la spiritul interprinderii de a fi practic, eficient şi excelent prin a fabrica cel mai bun lanţ de transmisie.

Datorită sistemul de management al calităţii, în cadrul proceselor documentate procedurale ale standardelor de calitate ridicate ale companiei, noi vă asigurăm eficienţă.
Prin urmare, putem întotdeauna rapid şi avantajos fabrica şi furniza produse de înaltă calitate.

 

certificate de calitatecertificate de calitate3certificate de calitate2

certificate de calitate3certificate de calitate4

 

 

« Pagina anterioara