« Pagina anterioara

Istorie

 

Hangzhou, unde este localizat Hangzhou Donghua Chain Group Co, Ltd. Este un oraş industrial, aproape de coasta de Est a Chinei, la 300 de km de Shanghai, Donghua are peste 3000 de angajaţi, care prin munca lor produc peste 40.000 tone de lanţ finit pe an. Donghua este printre unul dintre cei mai mari manufacturieri de lanţ din lume.

Hangzhou Donghua Chain Group Co.,Ltd. a fost înfiinţat în Noiembrie, 1991. Cu cele cinci companii aflate sub conducerea Donghua în 2007, inclusiv: Ziqiang Chain Drive Co.,Ltd. şi Juangsu Xinghua Gear Factory, Donghua este un Producator profesional de lanţuri, deţinând o largă varietate de produse de transmisie.
În 2008, Donghua a fost numit unul din cele trei cel mai cunoscute produse din China. Donghua se concentrează pe a produce o cât mai largă varietate de lanţuri cu role standardizate, lanţuri transportoare (conveyor), lanţuri inoxidabile, lanţuri agricole.

Lanţurile Donghua au fost vândute prin Europa sub branduri Vest-Europene mai mult de 20 de ani. Donghua este prima corporaţie chineză producatoare de lanţ care şi-a format puncte de lucru în Europa. Au ales Olanda datorită cunoştinţelor şi forţei de muncă. Cu posibilităţi excelente de distribuţie. Având şi cel mai mare port din Europa şi aeroportul din Amsterdam aproape pentru facilităţile noastre.

Echipa noastră din Europa are o experienţă de peste 20 de ani în design, dezvoltare şi producerea de lanţuri ca soluţie nevoilor partenerilor şi clienţilor noştrii.

Produsele noastre sunt atât pentru OEM-uri cât şi pentru piaţa de schimb.

Lanţurile Donghua deţin atât certificare ISO-9001-2000 cât şi API.

 

« Pagina anterioara