« Pagina anterioara

Lanturi agricole

Lant heder pentru porumb
Lanturi agricole transportoare
Lant pentru combina de recoltat orez
Lanturi transportoare.

Catalog lanturi agricole:

Acest tip de lant este un lant cu role, care are o rezistenta mai mare (aproximativ cu 25%-30%) decat un lant ANSI standard, la fabricarea lui sunt folosite bolturi intarite, aceste lanturi prevad si o rezistenta mai ridicata la socuri. Acest tip de lant are dimensiunile cu un lant standard ANSI.Aceste lanturi pentru transmisie, sunt folosite in general la balotiere John Deere, Claas, New Holand etc.

Acesta este un lant de baza, cu eclista in forma de piscot. Sunt folosite ca lanturi transportoare la Combinele New Holand, elevator la New Holand si John Deere si la hederele de porumb Bourgoin.

Este folosit ca lant transportor(lant racleti) la unele combine de tip:Bourgoin, New Holand, John Deere, lant heder porumb la utilajele de tip Bourgoin, lant heder pentru utilajele de siloz de tip John Deere si Claas, lant elevator la unele combine de tip John Deere si New Holand si lant pentru balotierele New Holand.

Acestea sunt lanturi de baza cu eclisa dreapta.Sunt intalnite la transmisii pentru cupluri mari la unele utilaje de tip John Deere, New Holand, Claas, Laverda, Deutz Fahr, Case-IH, Fendt.

Aceste lanturi se intalnesc ca lanturi transportoare la combinele de tip: Claas, John Deere, New Holand, Laverda, Case-IH, Deutz Fahr, Fendt, ca lanturi de elevator la unele combine de tip: Claas, John Deere, New Holand, Laverda, Case-IH, Deutz Fahr, Fendt si la hederele de porumb de tip: Agram, Benac, Capello, Claas, New Holand, Cresoni, Dominoni, Fantini, Foc Farge, Geringhoff, Grecav, Idas, John Deere, Laverda, Maya, Moresil, Olimac. Optighep, Oros.

Aceste lanturi sunt folosite ca lanturi transportoare si de elevator la unele combine de tip Forschit, C12, CP12, Laverda si Fendt.

Este folosit ca lant de baza pentru transportor si elevator la combinele Claas, John Deere, Deutz Fahr si ca lant de antrenare la combinele de tip Claas.

Sunt lanturi intalnite ca lanturi transportoare(lant racleti) si elevatoare la combinele de tip: Claas, Deutz Fahr, si ca transportor la unele serii de combine John Deere

 


« Pagina anterioara