« Pagina anterioara

Acasa

 

Sediu Donghua

Bun venit pe pagina Donghua, Romania

Hangzhou Donghua Chain Group este unul din cele mai mari manufacturieri de lanţ cu puncte de lucru în toata Europa. Lanţurile Donghua au furnizat piaţa din Europa mai bine de 20 de ani sub marci cunoscute, dar din 2011 marca Donghua este disponibilă acum şi în Romania. Donghua oferă calitate şi soluţii în multe domenii, cum ar fi cele industriale, agricole şi aplicaţii speciale. Donghua oferă o mare varietate de produse, cum ar fi: lanţuri cu role, lanţuri flayer, lanţ transportor, lanţuri agricole, lanţuri cu ataşamente.

 

Donghua - Lider în producerea de lanţuri şi roţi de lanţ

Donghua Chain Group cu cei 3600 de angajaţi este în fruntea liderilor în lume în producerea de lanţurilor de transmisie, lanţuri de ridicat, lanţuri transportoare, lanţ de acţionare şi roţi de lanţ.

Produsele noastre sunt răspândite în mai mult de 85% din America, Europa şi Japonia. Ne putem mândri cu o varietate de peste 10.000 de produse care se afla în depozitele noastre.

Preţuri accesibile pentru o calitate superioară

Mulţumită cantităţilor ridicate şi unei logistici bine puse la punct putem să vă oferim preţuri care sunt mai scăzute decât media de pe piaţă a preţurilor, şi pe lângă asta vă oferim produse verificate de nenumarate ori ca să corespundă standardelor cerute de ISO, şi bineînţeles să fie conform aşteptări cumpărătorilor.

Fabricarea de produse unice pentru condiţii speciale

Pentru a ne putea îmbunătăţii produsele, datele obţinute din fabricarea produselor speciale se prelucrează, în acest mod vă putem oferi soluţii optime de fiecare dată. În condiţiile de faţa vă atragem atenţia că Donghua Chain Group vă oferă cea mai largă varietate de soluţii de pe piaţă.

Performanţă în servirea clienţilor

Datorită prezenţei noatre în Europa cu un număr mare de depozite şi a capacitatea de fabricare a produselor în cantităţi mai maie decât media de pe piaţă, noi vă putem oferi un termen de livrare foarte scurt. Dezvoltările sunt rapide şi la ordinea zilei, în acest fel putem clienţilor noştri să le oferim produse după nevoile lor în cel mai scurt timp posibil.

10.000 de produse proprii, ne conformăm celor mai extreme nevoi ale clienţilor noştri

Paleta noatră de produse astăzi vă ofera peste 10.000 de produse speciale. Ne-am obişnuit şi conformat unor numeroase cererilor de lanţuri şi roţi speciale, care sunt folosite în industria minieră, în industria lemnului, în agricultură, în producerea de zahăr, etc. Suntem conştienţi că şi în cazul produselor speciale durata de viaţă, forţa şi siguranţa sunt lucruri foarte importante, de aceea acordăm o mare importanţă lucrifierii şi respectării normelor pentru aceste produse. chiar şi în cazul unei sarcini excesive şi temperaturi ridicate să putem oferi siguranţă şi rezistenţă.

Peste 800 de schimbări pe an, pentru o mai bună calitate

În această companie dezvoltare este un lucru firesc, de aceea în fiecare an introducem peste 800 de produse noi pe piaţă, conform normelor internaţionale. Aceste produse sunt fabricate sub stricta îndrumare a persoanelor calificate în producerea lor şi conform cererii de pe piaţă, de aceea aceste produse sunt conform nevoii clienţilor noştri.

Răspundem cererii şi problemelor dumneavoastră

Donghua nu doar proiectează, produce, vinde şi dezvoltă lanţuri - avem la dispoziţie ani de experienţă în domeniu - noi vă oferim şi soluţii profesionale  pentru rezolvarea problemelor partenerilor şi clienţilor noştrii.

Vă putem oferii produse conform nevoilor dumneavoastră şi la preţuri acceptabile.

 

Donghua de fapt are un singur standard: CEL MAI BUN.

 

 

 

« Pagina anterioara